Contact

Afdeling Voorne-Putten en Rozenburg
 

Adres

Hart van Hellevoet
De Eik 68
3224 TD Hellevoetsluis

Activiteiten

Wat is een Alzheimer Trefpunt?
Het Alzheimer Trefpunt is een bijeenkomst voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. U kunt mensen ontmoeten die in dezelfde situatie verkeren. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.
U praat met elkaar over de dingen die u meemaakt, wisselt informatie uit over dementie en bespreekt mogelijkheden voor hulp. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Wat gebeurt er?
Iedere keer staat een onderwerp centraal. De bijeenkomst begint met een film of interview met een deskundige. Dit duurt ongeveer een half uur.
Na de pauze is er tijd om vragen te stellen en in discussie te gaan. Na afloop kan u nog iets drinken en samen praten.

Voor wie is het?
Iedereen die een vraag heeft over dementie kan bij het Alzheimer Trefpunt terecht. Iedereen is welkom. Alle gasten leren en profiteren van elkaars ervaringen, kennis en kunde.

Wat levert het u op?
Het Alzheimer Trefpunt kan u helpen de regie over uw leven zo lang mogelijk bij uzelf te houden en uw zelfredzaamheid zoveel mogelijk te behouden.

Kom gerust eens kijken
U hoeft zich niet aan te melden voor een Alzheimer Trefpunt en de toegang is gratis. Kom gerust kijken hoe het in zijn werk gaat.

Vervoer
Wilt u graag naar het Alzheimer Trefpunt in Hellevoetsluis, maar heeft u geen vervoer? Of misschien kent u iemand die graag naar de bijeenkomst wil, maar geen vervoer heeft. Dan is het mogelijk om door de bus van SBO opgehaald en thuisgebracht te worden.

Op de vrijdag, voorafgaand aan de bijeenkomst, kunt u een plaats in de bus reserveren bij:
Janneke Postma of Judith Verhoeven, SBO Hellevoetsluis
Bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur, telefoon 0181-322273

In de bus kunnen wel rollators vervoerd worden; helaas geen rolstoelen.

Organisatie
Het Alzheimer Trefpunt Voorne aan Zee - Hellevoetsluis is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland met Careyn, Curamare en SBO. 

Deze pagina maakt deel uit van