Coördinator Alzheimer Café

Voor ons Alzheimer Café in Hellevoetsluis zoeken wij een enthousiaste gedreven voorzitter.
Iedere 1e maandag van de maand, behalve in juli en augustus komt het Alzheimer Café Hellevoetsluis in het Hart van Hellevoet bijeen om mantelzorgers, familie, vrienden en mensen met dementie te informeren en inspireren. Tijdens elke bijeenkomst staat een nieuw onderwerp centraal.

Ieder Alzheimer Café bestaat uit een werkgroep met enthousiaste vrijwilligers. Iedere vrijwilliger heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden binnen het café. Op dit moment zoeken wij een gedreven coördinator/voorzitter die in een coachende rol samen met zijn/haar werkgroepleden het Alzheimer Café wil draaien.

Wij zijn op zoek naar iemand die

  • Verantwoordelijk is voor het vaststellen van de thema’s.
  • Verantwoordelijk is voor aanlevering van informatie voor de afdelingswebsite.
  • Geen moeite heeft met het  delegeren van taken.
  • Zich graag wilt inzetten voor mensen met dementie en hun omgeving.
  • Een goed teamgevoel heeft en kwaliteiten van medevrijwilligers optimaal weet te benutten.
  • Vertegenwoordiger is van het Alzheimer Café in het overleg met het afdelingsbestuur.

Wilt u ons helpen en heeft u interesse om vrijwilliger te worden in het Alzheimer Café in Hellevoetsluis? Meld u zich aan via onze afdelingsvoorzitter Sjaak Kweekel  dit kan per mail via s.kweekel@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch via 06-37406076

Voor deze vrijwilligersfunctie is een professionele functie in de zorg niet een pré, kennis in de zorg (bij voorkeur ouderenzorg of zorg in de richting van NAH) wordt zeer gewaardeerd.

Deze pagina maakt deel uit van