Doe mee: 2bike4alzheimer op 18 september

Ben je graag in de buitenlucht, hou je van een uitdaging en wil je in actie komen voor een toekomst zonder dementie? Fiets dan mee op 18 september 2021 bij hét evenement van Alzheimer Nederland: 2bike4alzheimer!

Ruim 280.000 mensen in Nederland hebben een vorm van dementie en als er nu niets gebeurt, stijgt dit aantal in 2040 naar een half miljoen. Daarom organiseert Alzheimer Nederland jaarlijks dit bijzondere fietsevenement. Met 2bike4alzheimer vragen we aandacht voor dementie en zamelen we geld in voor wetenschappelijk onderzoek.

Om in 2021, rekening houdend met alle onzekerheden, ons fietsevenement mogelijk te maken, hebben wij de formule van 2bike4alzheimer 2021 veranderd. Geen fietsweekend, zoals in voorgaande jaren, maar een dagtocht in het teken van ‘Herinneringen’. Je kunt kiezen uit de afstanden 40, 80, 120 of 160 kilometer. Start in de vroege ochtend, finish in de namiddag.

Locatie: Amersfoort (vestigingsplaats van Alzheimer Nederland), evenement vindt plaats bij De Nieuwe Stad/Zandfoort aan de Eem. Een unieke locatie in het centrum van Amersfoort.

Het doel waarvoor wij ons gezamenlijk inzetten: een toekomst zonder dementie.

Flyer 2bike4alzheimer 2021

Ja ik wil meedoen aan 2bike4alzheimer

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door