Gastheer/vrouw Alzheimer Café

Voor ons Alzheimer Café in Hellevoetsluis zoeken wij een enthousiaste gastvrouw/heer.
Iedere 1e maandag van de maand, behalve in juli en augustus komt het Alzheimer Café Hellevoetsluis in het Hart van Hellevoet bij een om mantelzorgers, familie, vrienden en mensen met dementie te informeren en inspireren. Tijdens elke bijeenkomst staat een nieuw onderwerp centraal.

Ieder Alzheimer Café bestaat uit een werkgroep met enthousiaste vrijwilligers. Iedere vrijwilliger heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden binnen het café. Op dit moment zoeken wij een gastheer of gastvrouw die helpt bij het inrichten en klaarmaken van de ruimte, ontvangt de gasten in het Alzheimer Café, onze  gasten te woord staat bij de informatietafel , helpt bij het verstrekken van consumpties.

Wij zijn op zoek naar iemand die

  • Zich zorgzaam weet op te stellen naar onze bezoekers.
  • Zich graag wilt inzetten voor mensen met dementie en hun omgeving.
  • Makkelijk in gesprek komt met anderen en een luisterend oor biedt aan onze gasten.
  • Beschikbaar is tijdens het Alzheimer Café en werkgroepvergaderingen (1x per kwartaal)

Wilt u ons helpen en heeft u interesse om vrijwilliger te worden in het Alzheimer Café in Hellevoetsluis? Meld u zich aan via onze afdelingsvoorzitter Sjaak Kweekel  dit kan per mail via s.kweekel@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch via 06-37406076

Voor deze vrijwilligersfunctie is een professionele functie in de zorg niet een pré, kennis in de zorg (bijvoorkeur ouderenzorg of zorg in de richting van NAH) wordt zeer gewaardeerd.

 

Deze pagina maakt deel uit van