Gespreksleider Alzheimer Café

Voor ons Alzheimer Café in Hellevoetsluis zoeken wij een enthousiaste gespreksleider.
Iedere 1e maandag van de maand, behalve in juli en augustus komt het Alzheimer Café Hellevoetsluis in het Hart van Hellevoet bij een om mantelzorgers, familie, vrienden en mensen met dementie te informeren en inspireren. Tijdens elke bijeenkomst staat een nieuw onderwerp centraal.

Ieder Alzheimer Café bestaat uit een werkgroep met enthousiaste vrijwilligers. Iedere vrijwilliger heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden binnen het café. Op dit moment zoeken wij een 2e gespreksleider (m/v) die tijdens onze café avonden het thema draagt en de gastspreker introduceert.

Wij zijn op zoek naar iemand die

  • Comfortabel voor een grote groep mensen spreekt.
  • Zich inleest in het onderwerp en de bezoekers actief bij het onderwerp betrekt.
  • De gastspreker interviewt en hierdoor informatie laagdrempelig weet over te brengen.
  • Beschikbaar is tijdens het Alzheimer Café en werkgroepvergaderingen (1x per kwartaal)

Wilt u ons helpen en heeft u interesse om vrijwilliger te worden in het Alzheimer Café in Hellevoetsluis? Meld u zich aan via onze afdelingsvoorzitter Sjaak Kweekel  dit kan per mail via s.kweekel@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch via 06-37406076

Voor deze vrijwilligersfunctie is een professionele functie in de zorg niet een pré, kennis in de zorg (bijvoorkeur ouderenzorg of zorg in de richting van NAH) wordt zeer gewaardeerd.

Deze pagina maakt deel uit van