Medewerking van mantelzorgers gevraagd!

Studenten van de Erasmus Universiteit vragen uw medewerking aan een onderzoek dat zij uitvoeren als onderdeel van de master Healthcare Management aan de Erasmus Universiteit. Hieronder leest u hun verzoek en vindt u de link naar de enquête.

Allereerst stellen wij ons graag voor. Wij zijn vijf enthousiaste studenten die allen geïnteresseerd zijn in zorgprocessen in het algemeen, en in het bijzonder, welke rol de zorg voor mensen met dementie hierin speelt. Wij schrijven allemaal onze eigen kwantitatieve scriptie, en als onderdeel hiervan verzamelen wij als groep data in onder supervisie van Dr. MMH Strating.

In kader van het onderzoek hebben wij gezamenlijk één enquête opgesteld, welke verschillende onderwerpen behelst. Ter verduidelijking zijn deze onderwerpen in de enquête toegelicht. Door uw medewerking te verlenen aan ons onderzoek draagt u bij aan onderzoeken ter bevordering van de zorg rondom dementie, welke hopelijk richting kunnen bieden aan de verbetering van de zorg en het welzijn van mantelzorgers en professionals. Het invullen van de online enquête duurt ongeveer 25 minuten en is volledig anoniem.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking,

Namens alle studenten,

Denise Abbel, Yente van Assen en Kas Dullemans, Amber de Jong en Daniëlle Vreugdenhil

Flyer voor mantelzorgers

https://erasmusuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6rIwCTRpDZPYQ9U

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door