Nieuw Alzheimer Café Spijkenisse online

We zijn heel blij u te kunnen melden, dat het Alzheimer Café Spijkenisse u kan helpen met informatie over “Hulp bij dementie tijdens de coronamaatregelen”. 

Hiertoe heeft het Alzheimer Café een interview opgenomen met Lilian van de Brande, casemanager dementie, en Ria Vliegenthart, ouderenadviseur/mantelzorgconsulent van de SWO.  

Lilian van den Brande adviseert wat te doen wanneer u zich zorgen maakt over uw geheugen en legt uit wat een casemanager dementie voor u kan doen. Zij legt uit waar u met uw vragen terecht kunt wanneer u wacht op toewijzing van een casemanager dementie. Er wordt hard gewerkt om de wachttijd terug te brengen. 

Ria Vliegenthart vertelt wat de ouderenadviseur/mantelzorgconsulent bij verschillende stadia van vergeetachtigheid/dementie voor de zieke en ook voor de mantelzorger kan betekenen, met name op het gebied van wonen, zorg, welzijn en administratie.   

Kortom, laat u informeren en inspireren door dit thema. 

T

Mocht u na het zien van de film of vooraf al vragen hebben over dit thema, neem dan contact op met SWO: 0181-695255 of via emailadres: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door