Op vakantie met dementie

Vakanties voor ouderen met (beginnende) dementie


Alle Goeds Vakanties biedt onbezorgde vakanties aan, speciaal voor ouderen met een zorgvraag zoals (beginnende) dementie of ouderen die alleen zijn komen te staan. Alle Goeds biedt hen de mogelijkheid er toch even tussenuit te kunnen gaan.  Het begeleidingsteam heeft ervaring in het begeleiden van ouderen met dementie. Door de kleinschalige groepen is er voldoende aandacht voor iedereen.

Voor 2022 is weer een mooie complete brochure samengesteld met heerlijke vakanties door heel Nederland, speciaal voor ouderen. Bij alle vakanties is ook de partner en/of mantelzorger van harte welkom. Op vakantie genieten ze van alle uitstapjes en elkaars gezelschap. 

Op de website https://www.allegoedsvakanties.nl/nieuws/  kunt u de nieuwe brochure aanvragen, en alle informatie vinden over de aangeboden vakanties.  

Ook bij het Vakantiebureau kunt u terecht voor mooie vakanties speciaal voor mensen met een zorgvraag. Via de website https://hetvakantiebureau.nl/vraag-brochure-aan/  kunt u hun brochure aanvragen. Zij hebben een uitgebreid aanbod voor vakanties op diverse locaties in Nederland. Neem een kijkje op hun website om alle mogelijkheden te ontdekken. 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door