Samenwerking Alzheimer Cafés Brielle en Hellevoetsluis

De Alzheimer Cafés van Brielle en Hellevoetsluis gaan meer samenwerken. 

Hiermee kunnen we elkaar aanvullen en versterken. Dus zowel inhoudelijk (onderwerpen, gastsprekers) als de bezetting van de medewerkers en gespreksleiders op de beide locaties. Daarmee wordt het ook makkelijker voor de bezoekers van de Alzheimer Cafés om naar de andere locatie te gaan als het op de eigen locatie niet lukt. En wat ook fijn is dat het busje van SBO vervoer aan biedt naar café Hellevoetsluis (ook voor woonplaatsen Brielle en nabije omgeving). Op 6 september is in Hellevoetsluis het eerste café in ‘Hart van Hellevoet’ geweest met 11 enthousiaste aanwezigen.  

De eerstvolgende caféavond is op woensdag 13 oktober 2021 in Brielle op een nieuwe locatie, namelijk in het Prinsenkwartier, M.H. Trompstraat 135, 3231 XN in Brielle.

Om zeker te zijn van een plaatsje vragen we u om u aan te melden.  Zolang er nog Corona maatregelen zijn hebben we namelijk te maken met een maximaal aantal personen die we in de zaal kunnen toelaten.  

Aanmelden kan telefonisch voor Brielle bij Paola 0628681577 of via de mail bij Betsy b.hokke@alzheimervrijwilligers.nl. En voor Hellevoetsluis bij Marike telefonisch 0628044920 of via de mail m.vanwaas@alzheimervrijwilligers.nl

  

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door