Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Informatiebijeenkomsten Alzheimer Café Roosendaal

Informatiebijeenkomsten Alzheimer Café Roosendaal

De afdeling Roosendaal organiseert frequent Alzheimer Cafés op de locatie Wijkcentrum De Bergspil in Roosendaal. Deze worden tijdig op allerlei manieren kenbaar gemaakt.

Bent u iemand, kent u iemand of zorgt u voor iemand met geheugenproblemen, u bent van harte welkom! Ervaar dat u er niet alleen voor staat.

Daarnaast probeert de afdeling door het geven van presentaties, trainingen en het beantwoorden van vragen die in de mailbox binnen komen mensen, die met de ziekte in aanraking komen te ondersteunen.

Dit door het geven van informatie of door het wegwijs te maken in het aanbod van hulp en ondersteuning in de regio. Ook wordt nadrukkelijk de samenwerking gezocht met instanties, die zich nadrukkelijk inzetten voor het mensen met dementie en hun partners, familieleden en andere betrokkenen.

Meer info of vragen neem dan contact met ons op.

[email protected]

José Nobel coördinator Alzheimer Café Roosendaal [email protected]

 

Contact

Adres

  • West-Brabant

    José Nobel

    P/A Ravenhoflaan 27

    4706 WD Roosendaal

Geplande activiteiten

Activiteitenfilter

Alzheimer Café Roosendaal is onderdeel van

West-Brabant

Afdeling West-Brabant organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. De afdeling West-Brabant is actief in de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Halderberge, Steenbergen, Woensdrecht en Rucphen.

Afdeling West Brabant