'Vergeet mij niet' Tour door Brabant

Tour door Brabant

Toer jij met ons mee?

Tour met ons mee en maak Brabant dementievriendelijk!

Altijd al met een leuk authentiek Volkswagen busje op pad willen gaan? Dat kan nu! We zoeken vrijwilligers die in de weken van 17 t/m 30 juni een dagje deel willen uitmaken van het promoteam om Brabant dementievriendelijk te maken tijdens de ‘vergeet-me-niet tour’.

Regionale campagne Brabant
Op 17 juni vond de kick-off plaats van een 2-weekse campagne van Samen dementievriendelijk om Brabant dementievriendelijk te maken. In die twee weken gaat het Volkswagen busje met een promoteam, bestaande uit trainers en medewerkers van Samen dementievriendelijk en vrijwilligers van Alzheimer Nederland, door Brabant toeren om het belang van een dementievriendelijke samenleving onder de aandacht te brengen bij de Brabanders. We staan in die weken op festivals en marktpleinen van diverse steden. In totaal gaat het busje zeven tot tien dagen op pad.

Een dagje mee op pad tijdens de ‘vergeet-me-niet tour’?
We zoeken nog enthousiaste vrijwilligers die een dagje mee op pad willen en onderdeel uitmaken van het promoteam. Je enthousiasmeert en informeert voorbijgangers over Samen dementievriendelijk. Ook komt er een leuke activiteit waar voorbijgangers aan mee kunnen doen. Op basis van je beschikbaarheid en persoonlijke voorkeur word je ingepland: De dag duurt van 10.00 -16.30 uur. Per dag bestaat het promoteam uit ongeveer 4 personen.

De tour met ons door Brabant bezoekt tussen 10.00 en 16.00 uur op 22 juni a.s. de weekmarkt in Bergen op Zoom en op 26 juni a.s. de weekmarkt in Roosendaal. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger deel uit te maken van ons promoteam? Laat het ons weten via: wbrabant@alzheimer-nederland.nl

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door