4 oktober: gezelligheid en genieten van cabaret!

De Nieuwe Doelen
Spoorstraat 2
1601 GG Enkhuizen
Nederland

Plan Route

52.7015365, 5.28968

Uitnodiging voor een ontspannen middag met cabaret en gezelligheid

Op 21 september a.s. is het weer Wereld Alzheimer Dag. Dit jaar organiseert Alzheimer Nederland afdeling West-Friesland op dinsdag 4 oktober een gezellige middag in Enkhuizen.

Cabaret

U kunt genieten van cabaretgroep 'Het draait om mensen, nietwaar?' Het programma van deze middag heet 'Samen op pad.' 

Tijd en locatie

Thuiswonende mensen met dementie en hun mantelzorger zijn van harte welkom bij Partycentrum De Nieuwe Doelen, Spoorstraat 2 in Enkhuizen. De inloop is vanaf 13.30 uur en natuurlijk staat er een kopje koffie of thee voor u  klaar. De voorstelling begint om 14.00 uur. 

Er is volop gratis parkeergelegenheid bij het NS station Enkhuizen. Helaas niet bij De Nieuwe Doelen, maar men kan natuurlijk wel afgezet worden bij de ingang van De Nieuwe Doelen. Onze vrijwilligers vangen de mensen dan op zodat de auto rustig geparkeerd kan worden.

Samen genieten

Het wordt een middag om van te genieten. In de pauze kunt u gezellig met elkaar kletsen. Rond 16.00 uur is de voorstelling afgelopen. Deelname voor thuiswonende mensen met dementie en een mantelzorger is gratis.

Aanmelden

Heeft u hier belangstelling voor? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. U kunt mailen naar west-friesland@alzheimervrijwilligers.nl . U kunt ook even bellen met onze secretaris Bert van Dijkhuizen, telefoon: 06 10683700.

Namens het bestuur Alzheimer Nederland afd. West-Friesland: U bent van harte welkom!

Deze activiteit maakt deel uit van