Bewegen bij dementie

Herfstzon ingang Kwakerspad (bij vroegere bibliotheek)
Romeinstraat 41
1601AZ Enkhuizen
Nederland

Bewegen bij dementie

Op dinsdag 23 januari is er in het Alzheimer Café Enkhuizen een bijeenkomst over het thema ‘Bewegen bij dementie’.

Voor deze avond zijn uitgenodigd, Carla Bermond en Yvonne Kamper. Carla Bermond van Residentie “Een nieuw begin” in StedeBroec.

Dit is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een vorm van dementie, ook dagbesteding en kortdurend verblijf is mogelijk.

Yvonne Kamper van Zorgboerderij “De Tulp”in Andijk.

Dit is dagopvang (in agrarische setting) voor mensen met verschillende zorgachtergrond, dementerenden, ouderen en mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Bewegen bij dementie,Ter sprake zullen onder andere komen: Helpt bewegen mij prettiger te voelen? Wandelen, of naar de gym of sportschool? Beweging door dagelijkse bezigheden en klusjes. Alleen of samen, gezellig met elkaar. met gespreksleider Jos Lankreijer zal er gesproken worden over de mogelijkheden die er zijn.

  • Bewegen bij dementie    .
  • Helpt bewegen echt?  
  • Wandelen en wat nog meer?

Waar?   Herfstzon   ingang Kwakerspad (bij vroegere bibliotheek) 
 
Info:   Elly de Jong, tel. 0228-562563  
  
Routebeschrijving: Via de Koepoort de Westerstraat inrijden. Na circa 100 m over de brug linksaf (Kwakerspad). Na 60 m is rechts de ingang van de parkeerplaats, hierna direct links aanhouden. Hier kunnen mensen zonder parkeervergunning van de stad Enkhuizen parkeren met de blauwe schijf (verplicht tot 20.00 uur).Voor parkeren buiten de blauwe zone zijn gratis parkeerkaarten verkrijgbaar aan de zaal 

Deze activiteit maakt deel uit van