Dokter, ik ben zó vergeetachtig. Wat nu? - ONDER VOORBEHOUD

locatie kan wisselen
kan wisselen
0000 AA Hoorn
Nederland

Plan Route

52.6424749, 5.0602963

Dokter, ik ben zó vergeetachtig. Wat nu? - onder voorbehoud

Het is nog onzeker of het Alzheimer Café Hoorn van 19 januari door kan gaan. Natuurlijk hopen we dat we u kunnen ontvangen, maar de kans lijkt klein. Daarom willen we een opname van het Digitale Alzheimer Café met een vergelijkbaar thema onder uw aandacht brengen: 'Ik heb een niet-pluis gevoel. Wat gebeurt er met mij?' Hierin komen dezelfde onderwerpen aan bod. We hopen u zo toch te kunnen blijven informeren.

Naar de video

Woensdagavond 19 januari bent u van harte welkom in het Alzheimer Café Hoorn. Het thema van deze avond is: Dokter, ik ben zó vergeetachtig. Wat nu?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe herken ik dementie?
  • Hoe wordt de diagnose gesteld?
  • Verschillende vormen van dementie.

Locatie

De locatie kan wisselen en is afhankelijk van de corona-maatregelen. Houd hiervoor onze website, facebook-pagina of berichten in de media in de gaten.

Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. De toegang is gratis en de koffie staat klaar!

Corona

We willen het Café op een veilige manier openstellen. Daarom houden we ons aan de corona-maatregelen en vragen we u bij verkoudheidsklachten thuis te blijven. 

Natuurlijk hopen we dat het Alzheimer Café gewoon door kan gaan. Mocht er in de situatie rond corona toch iets veranderen, dan melden we dit via deze website of onze facebookpagina.

Voor meer informatie kunt u tot half februari contact opnemen met Elly Buterelly.buter@zwopleidingen.nl. Vanaf half februari met Ellen Bos-Ruijer: e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl of 0229-741741. 

 Alzheimer Café Hoorn is een onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met Omring, Wilgaerden, Geriant West-Friesland en Martha Flora Hoorn.

 

Deze activiteit maakt deel uit van