Ik laat je nooit in de steek.

Stadhuis Hoorn
Nieuwe Steen 1
1625 HV Hoorn
Nederland

Plan Route

52.6553684, 5.0628987

Ik laat je nooit in de steek.

Woensdagavond 17 november bent u van harte welkom in het Alzheimer Café Hoorn. Het thema van deze avond is: Ik laat je nooit in de steek.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Mantelzorger zijn, hoe is dat?
  • Help! Ik heb een andere rol binnen het gezin.
  • Mag ik nog voor mezelf kiezen?

Locatie: raadzaal Stadhuis Hoorn, Nieuwe Steen 1 te  Hoorn. Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden, echter, we nemen de 1,5 meter maatregel in acht en een maximaal aantal bezoekers: VOL=VOL.  

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus en houden we ons aan de maatregelen die op dat moment gelden, zodat u het Café veilig kunt bezoeken. Voor actuele informatie over het Alzheimer Café, bijvoorbeeld over de locatie, raden we u aan onze website en facebookpagina in de gaten te houden. 

Bij verkoudheidsklachten vragen wij u thuis te blijven. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ellen Bos-Ruijer, e-mail e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl of via telefoon 0229-741741. Vanaf september is Elly Buter onze contactpersoon: elly.buter@zwopleidingen.nl.

 Alzheimer Café Hoorn is een onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met Omring, Wilgaerden, Geriant West-Friesland en Martha Flora Hoorn.

 

Deze activiteit maakt deel uit van