Kookclub voor herhaling vatbaar

Met elkaar koken en daarna gezellig samen eten.
Met elkaar koken en daarna gezellig samen eten.

Eerste kookclub voor herhaling vatbaar

Maandag 23 mei is de eerste editie van de Onvergetelijke Kookclub van start gegaan in Stede Broec. Onder leiding van de kok van Resto van Harte werd gezamenlijk een 3-gangendiner bereid.

Onvergetelijke avond

Deze eerste avond werd geopend met een feestelijk alcoholvrij drankje en een lekker borrelhapje, gemaakt door de vrijwilligers en de kok. Na de officiële opening om 17.00 uur, gingen de gasten in koppels aan het werk. Het werd een onvergetelijke avond! De koppels konden, met behulp van instructiekaarten, aan de slag met het maken van een onderdeel van het menu: soep, hoofdgerecht of het toetje. Of met het mooi dekken van de tafel en het schikken van de bloemetjes die de tafels opluisterden. Natuurlijk was het even zoeken naar de weg in de keuken. We hebben gelachen en er was ruimte voor een serieus gesprek. Al met al absoluut voor herhaling vatbaar.

Wilt u ook meedoen?

In Stede Broec wordt op de locatie ’t Stadsplein als onderdeel van het Postkantoor, iedere vierde  maandag  van de maand een kookclub georganiseerd (van 17.00  tot 21.00 uur).

Wilt u ook meedoen, samen met een mantelzorger of andere naaste? Dat kan, u bent van harte welkom! Meedoen kost € 7,50 euro per persoon per avond. Dit is inclusief driegangendiner, welkomstdrankje en koffie of thee na afloop.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar m.santema@alzheimervrijwilliger.nl  of via de lokale afdelingssite van Alzheimer Nederland West Friesland :  kookclubstedebroec@alzheimervrijwilliger.nl

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door