Muziek raakt ons allemaal!

Stadhuis Hoorn
Nieuwe Steen 1
1625 HV Hoorn
Nederland

Plan Route

52.6553684, 5.0628987

Muziek raakt ons allemaal!

Woensdagavond 20 oktober bent u van harte welkom in het Alzheimer Café Hoorn. Het thema van deze avond is: Muziek raakt ons allemaal!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Positieve invloed van muziek bij dementie.
  • Muziek als ingang voor contact maken.
  • Kan muziek ons nog verbinden?

Locatie: raadzaal Stadhuis Hoorn, Nieuwe Steen 1 te  Hoorn. Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden, echter, we nemen de 1,5 meter maatregel in acht en een maximaal aantal bezoekers: VOL=VOL.  

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus en houden we ons aan de maatregelen die op dat moment gelden, zodat u het Café veilig kunt bezoeken. Voor actuele informatie over het Alzheimer Café, bijvoorbeeld over de locatie, raden we u aan onze website en facebookpagina in de gaten te houden. 

Bij verkoudheidsklachten vragen wij u thuis te blijven. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ellen Bos-Ruijer, e-mail e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl of via telefoon 0229-741741. Vanaf september is Elly Buter onze contactpersoon: elly.buter@zwopleidingen.nl.

 Alzheimer Café Hoorn is een onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met Omring, Wilgaerden, Geriant West-Friesland en Martha Flora Hoorn.

 

Deze activiteit maakt deel uit van