Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Waar en wanneer

Op 23 mei 2022 is de eerste Onvergetelijke Kookclub in Stede Broec van start gegaan. Mensen met dementie én hun naaste kunnen zelf aan de slag gaan om een heerlijk 3-gangen diner te bereiden en vervolgens samen te eten. Plezier, een gezellig avondje uit en het ontmoeten van lotgenoten staan centraal.

De kookclub wordt iedere 4de maandag van de maand georganiseerd in het Postkantoor, Hoofdstraat 17 in Bovenkarspel door Resto VanHarte en Alzheimer Nederland.

Aanmelden

Mensen met dementie en hun naaste nodigen we uit zich aan te melden voor een onvergetelijke avond. Bijdrage voor de Onvergetelijke Kookclub is €7,50 euro per persoon per avond. Dit is inclusief 3-gangendiner, welkomstdrankje en koffie of thee na afloop. Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected]

Contact

Contact

Heb je een vraag voor ons of wil je iets bespreken? Neem contact met ons op

Adres

  • West-Friesland

    Het Postkantoor - De Kookstudio

    Hoofdstraat 17

    1611 AA Bovenkarspel

Onvergetelijke Kookclub Stede Broec is onderdeel van

West-Friesland

Afdeling West-Friesland organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. De afdeling is actief in de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec.

Afdeling West Friesland