Speciale voorstelling van 'The Father'

Specialist ouderengeneeskunde aanwezig bij voorstelling

Het kan u bijna niet ontgaan zijn, de film 'The Father' is zowel door de pers als door bezoekers lovend ontvangen. De film biedt op overtuigende en indrukwekkende wijze een inkijkje in de wereld van dementie, zowel in die van de patiënt als in die van de mantelzorger. 

Speciale voorstelling

Maandagavond 4 oktober is bij Cinema Oostereiland in Hoorn een speciale voorstelling van deze geweldige film te zien. Specialist ouderengeneeskunde Boudewijn Freriks is dan aanwezig in de filmzaal. Hij is werkzaam bij Geriant, het kenniscentrum voor dementie. Boudewijn geeft na de voorstelling antwoord op vragen van het publiek en deelt zijn kennis over dementie.

Dus heeft u de film nog niet gezien, dan is dit een kans om niet voorbij te laten gaan.

Naar Cinema Oostereiland

Over de film

Anthony Hopkins geeft een hartverscheurend optreden als tachtiger Anthony. Hij wil niet aan zichzelf en aan zijn dochter Anne toegeven dat hij niet langer voor zichzelf kan zorgen. Anne haalt tegen zijn zin in een verpleegster in huis. Terwijl Anthony zijn veranderende gezondheid een plaats probeert te geven, begint hij zijn naasten in twijfel te trekken. Hopkins heeft terecht de Oscar voor beste acteur gewonnen in dit fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door