Verschillende soorten dementie

Woonzorgcentrum Herfstzon
Ingang Kwakerspad
1601 AS Enkhuizen
Nederland

Plan Route

52.7026382, 5.2790879

Verschillende soorten dementie

Dinsdagavond 26 oktober bent u van harte welkom bij de bijeenkomst van het Alzheimer Café Enkhuizen. Het thema van deze avond is:

'Verschillende soorten dementie.'

Alzheimer? Dementie? Wat is het verschil? 

Een veilig bezoek

U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Natuurlijk houden we ons aan de coronamaatregelen, zodat u het Café veilig kan bezoeken. Daarom geldt: vol = vol.

Koffie en thee staan om 19.00 uur klaar. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis. 

Locatie: Woonzorgcentrum Herfstzon, via de ingang aan het Kwakerspad.
Herfstzon is als volgt te bereiken: bij binnenkomst van de stad via de Koepoort na de brug de eerste straat linksaf (= het Kwakerspad). Parkeren kan met de blauwe schijf op het parkeerterrein. Ook kunt u op de avond zelf een parkeerkaart krijgen in het Café.

Eventuele wijzigingen

We gaan ervan uit dat het Alzheimer Café gewoon weer door kan gaan. Mocht er in de situatie rond corona toch iets veranderen, dan melden we dit via deze website of onze facebookpagina.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elly de Jong, telefoon 0228-562563.

 

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden en vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden.

Deze activiteit maakt deel uit van