Vrijwilliger Alzheimer Café

Alzheimer Café Enkhuizen zoekt pianist

Het Alzheimer Café Enkhuizen is op zoek naar een pianist die de café-avonden met muziek wil opluisteren.

Het Alzheimer Café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met een vorm van dementie en hun naasten. Een ontmoetingsplek voor tips en informatie over (omgaan met) dementie. Daarbij gaat het ook om het sociale contact en een stukje gezelligheid. Fijne muziek op de achtergrond is aan dat laatste een mooie bijdrage. We zoeken een pianist die daarvoor wil zorgen.

Alzheimer Café Enkhuizen

Het Alzheimer Café Enkhuizen wordt elke vierde dinsdag van de maand gehouden, behalve in juli en december. De pianist speelt aan het begin van de café-avond en in de pauze. Een mix van muziekstijlen wordt op prijs gesteld. Bezoekers zijn vanaf 19.00 uur welkom. De avond eindigt doorgaans rond 21.00 uur.

Contact

Wilt u een muzikale bijdrage leveren aan ons Alzheimer Café en onze bezoekers een fijne avond bezorgen, dan komen we graag met u in contact. U kunt daarvoor onderstaande, gele knop gebruiken. Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u mailen naar s.visser@alzheimervrijwilligers.nl .

Het Alzheimer Café Enkhuizen is onderdeel van Alzheimer Nederland, afdeling West-Friesland. Wij bieden een reiskostenvergoeding en vergoeding voor gemaakte kosten. 

Deze pagina maakt deel uit van