Wereld Alzheimer Dag 2021 - een terugblik

Wereld Alzheimer Dag 2021 - een terugblik

 

De afdeling West-Friesland van Alzheimer Nederland heeft dit jaar besloten 'de gezichten van dementie' letterlijk op te pakken. We zijn naar drie locaties geweest, waar de 'huishoudelijke medewerker' Pleun van theater Verhip de locaties een extra schoonmaakbeurt wilde geven. Dit was niet nodig, alles was schoon!

Extra aandacht

Dus was er alle gelegenheid om extra aandacht te geven aan de bezoekers van de zorgboerderijen en de dagverzorging. Zo was er de gitarist van Restaurant Misverstand die samen met Pleun op een locatie de muzikale begeleiding verzorgde. Een mevrouw die in het verleden optrad met eigen gemaakte smartlappen, kon ook nog de bolero dansen met echt wiegende heupen.

Prachtige dagen

Het was duidelijk dat een ieder op zijn of haar manier heeft genoten. En daarmee kunnen we terugkijken op drie prachtige Wereld Alzheimer Dagen.

Maandag 20 september bezochten we zorgboerderij De Tulp in Andijk. Dinsdag 21 september waren we bij zorgboerderij Welkom Thuis in Benningbroek en woensdag 22 september gingen we naar Overvest in Enkhuizen.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door