Dementiemonitor 2020 van start!

Zorg jij voor iemand met dementie? Laat Alzheimer Nederland weten hoe het met je gaat en wat je ervaringen zijn met de professionele zorg en ondersteuning. Dit kan door de Dementiemonitor in te vullen! Met de uitkomsten hiervan kunnen we opkomen voor de belangen van jou, andere mantelzorgers en mensen met dementie! 

www.dementiemonitor.nl

Netwerk Dementie West Utrecht

Het netwerk bestaat uit Zorg- en welzijnsorganisaties, huisartsen, Alzheimer Nederland, afdeling Westelijk Utrecht, GGZ en de gemeenten De Ronde Venen, Stichtse Vecht, Woerden, Montfoort, Oudewater en Utrecht (de wijken Vleuten, De Meern, Leidsche Rijn en Veldhuizen).

Meer informatie vind je in het actieplan 2019 - 2020: https://bit.ly/2XduTUa

Vacatures voor vrijwilligerswerk

Er zijn 6 vacatures in uw regio

Activiteiten

Niet alles is online of vanuit een boek of cursus te leren. Soms heb je gewoon behoefte aan persoonlijk contact met mensen die weten waarover het gaat. De onderstaande activiteiten zijn inspirerend, informatief en hebben soms een confronterend thema. U kunt rekenen op deskundige sprekers, boeiende discussies én gezelligheid.
Er zijn geen activiteiten gevonden.

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.