Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Uitgelicht

De vacatures binnen de afdeling

Binnen onze afdeling zijn momenteel een aantal vrijwilligersfuncties vacant die we graag zo spoedig mogelijk willen invullen. 
Je vindt ze via de verschillende linkjes onderaan de pagina. 
Mocht één van deze vacatures je interesse hebben gewekt, neem dan voor meer informatie en geheel vrijblijvend contact op met de persoon waarvan de gegevens onderaan de vacature-tekst is vermeld. 
Een Alzheimercafé bezoeken waar een vacature bestaat, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden maar ook op proef een avond meelopen.                         
We zien je graag! 

Coördinator Alzheimercafé Breukelen
https://bit.ly/3PGAmAh
Gastvrouw of gastheer Alzheimercafé Breukelen
https://bit.ly/3tCVgrC
Gespreksleider Alzheimercafé Maarssen
https://bit.ly/3RqbgXQ
Gastvrouw of gastheer Alzheimercafé Maarssen
https://cutt.ly/hwG655DB
Bestuurslid Belangenbehartiging
https://cutt.ly/GwHqilCC
Secretaris Bestuur
https://bit.ly/3PnCPyd


 

Familie

Activiteiten in deze regio

Alzheimer Nederland biedt regionaal hulp en advies, bijvoorbeeld via het Alzheimer Café en de Onvergetelijke Kookclub. Bezoek een fijne ontmoetingsplek bij jou in de buurt voor tips en informatie over dementie. Krijg antwoord op vragen en wissel ervaringen uit met lotgenoten.

Activiteitenfilter

Overzicht locaties

Welke regionale ondersteuning vind je bij jou in de buurt? Denk aan aan het Alzheimer Café, Onvergetelijke Kookclub en bijvoorbeeld een wandelgroep.

Over Westelijk Utrecht

Afdeling Westelijk Utrecht organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. De afdeling is actief in de gemeenten Montfoort, Stichtse Vecht, Woerden, De Ronde Venen en Oudewater.