Algemeen bestuurslid

Ben je dol op evenementen, dan hebben we een hele leuke functie voor je !

Heb je hart voor mensen met dementie en wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers?

Lees dan verder want mogelijk is deze bestuursfunctie iets voor jou!

Door uitbreiding van de werkzaamheden binnen ons bestuur, is deze nieuwe functies ontstaan. Ons bestuur bestaat momenteel uit zeven personen, in de functies van voorzitter, penningmeester, secretaris, regionale belangenbehartiging, voorlichting, vrijwilligersbeleid en pr en communicatie.

We vergaderen normaal gesproken acht keer per jaar in de avonduren in de plaats Breukelen maar tijdens de coronacrisis via beeld met het programma Teams

Als één van de 48 regionale afdelingen, Westelijk Utrecht, van Alzheimer Nederland houden wij ons als bestuur bezig met voorlichting en belangenbehartiging.
Zijn we actief in de dementieketens in deze regio, organiseren we vijf Alzheimer Cafés, in de plaatsen Abcoude, Vinkeveen, Maarssen, Breukelen en Woerden en activiteiten rondom Samen dementievriendelijk en Wereld Alzheimer Dag.  


Meer informatie vind je in de uitgebreide functiebeschrijvingen die via deze link https://bit.ly/3nlWwXA

Als de functie je aanspreekt, neem dan snel contact op met onze penningmeester,
Adri Koersvelt. 

mail: a.koersvelt@alzheimervrijwilligers.nl
mobiel: 06-53383369
                                                                                         

Afdeling Westelijk Utrecht van Alzheimer Nederland is te vinden op de website: https://bit.ly/32y8jZX op Facebook https://bit.ly/2wqZxkl en Twitter https://twitter.com/Alzheimerwuwest

Deze pagina maakt deel uit van