Bestuurslid voorlichting

Wij hebben een hele leuke vacature voor een enthousiaste voorlichter !!!

Als bestuurslid voorlichting hou je je bezig met het ontwikkelen van plannen met betrekking tot uitbreiding van voorlichtingsactiviteiten in de regio. Hierbij kun je denken aan scholen, winkelketens en andere organisaties. Je geeft ondersteuning en coaching aan de afdelingsvoorlichters en zet je in om Samen dementievriendelijk verder vorm te geven.

Je maakt gebruik van het voorlichtingsmateriaal van Alzheimer Nederland, Samen dementie vriendelijk en van de informatie op de website: www.dementie.nl

Via deze link vind je een uitgebreide beschrijving van de vacature https://bit.ly/3b3deWJ

Heb je hart voor mensen met dementie en wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers dan is deze functie misschien wel geschikt voor jou!

Als één van de 48 regionale afdelingen, Westelijk Utrecht van Alzheimer Nederland houden wij ons voornamelijk als bestuur bezig met voorlichting en belangenbehartiging.

Wij zijn actief in de dementieketens binnen onze regio, organiseren, samen met vrijwilligers, de vijf Alzheimer Cafés in de plaatsen Abcoude, Vinkeveen, Breukelen, Maarssen en Woerden en organiseren verschillende activiteiten rondom Samen dementievriendelijk en Wereld Alzheimer Dag, jaarlijks evenement op en rondom 21 september.

Als de functie je aanspreekt, neem dan snel contact op met onze penningmeester,
Adri Koersvelt.
mail: a.koersvelt@alzheimervrijwilligers.nl
mobiel: 06-53383369

Afdeling Westelijk Utrecht van Alzheimer Nederland is te vinden op de website: https://bit.ly/32y8jZX op Facebook https://bit.ly/2wqZxkl en Twitter https://twitter.com/Alzheimerwuwest

 

Deze pagina maakt deel uit van