Bestuurslid vrijwilligersbeleid

Wij zoeken een enthousiaste en ondernemend bestuurslid voor de functie vrijwilligersbeleid, werving en opleiding.

Als één van de 48 regionale afdelingen, Westelijk Utrecht, van Alzheimer Nederland houden wij ons als bestuur bezig met voorlichting en belangenbehartiging.
Zijn we actief in de dementieketens in deze regio, organiseren we vijf Alzheimer Cafés, in de plaatsen Abcoude, Vinkeveen, Maarssen, Breukelen en Woerden en activiteiten rondom Samen dementievriendelijk en Wereld Alzheimer Dag.

Heb je hart voor mensen met dementie en wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers? Ben je woonachtig in de regio Noord West Utrecht en heb je affiniteit met deze doelgroep ?

Lees dan verder want mogelijk is deze bestuursfuncties iets voor jou!

Door uitbreiding van de werkzaamheden en aandachtsgebieden binnen ons bestuur, is een nieuwe functie ontstaan, te weten: bestuurslid vrijwilligersbeleid, werving en opleiding.

Ons bestuur bestaat momenteel uit zes vrijwilligers, in de functies van voorzitter, penningmeester, secretaris, regionale belangenbehartiging, voorlichting en pr en communicatie.

We vergaderen acht keer per jaar in de avonduren in de plaats Breukelen.

Meer informatie vind je in de uitgebreide functiebeschrijving vrijwilligersbeleid, werving en opleiding: 
https://bit.ly/2ZfCmV3

Als deze functie je aanspreekt, klik dan op solliciteer nu of mail onze voorzitter om hierover verder van gedachten te wisselen.

Peter van der Meer
Voorzitter

mail: p.vandermeer@alzheimervrijwilligers.nl            

 

Meer informatie over afdeling Westelijk Utrecht van Alzheimer Nederland is te vinden op de website: https://bit.ly/32y8jZX op Facebook https://bit.ly/2wqZxkl en Twitter https://twitter.com/Alzheimerwuwest

Deze pagina maakt deel uit van