Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Bestuurslid algemeen

Wat mag je van ons als Alzheimer Nederland verwachten   

Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel.  

Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en nemen we jouw stem in beleid serieus.  

 

Jouw rol 

Als Algemeen Bestuurslid ervaar je gedurende zes maanden wat de mogelijkheden zijn om als bestuurslid binnen een afdeling in jouw regio aan de slag te gaan. Je loopt mee met andere vrijwilligers die op dat moment al een bestuursfunctie bekleden. Meedenken wordt zeker gewaardeerd en ook je betrokkenheid bij het uitvoeren van verschillende activiteiten wordt op prijs gesteld. Ook kun je meedenken in het ontwikkelen van het beleid en de activiteiten van de afdeling. Na afloop van de oriëntatiefase bekijken we samen wat er past en verdelen we de portefeuilles.   

 

Dus ben jij iemand die: 

  • Een verbindende teamspeler is?  

  • Een relevant netwerk heeft of dit wil opbouwen?  

  • Bestuurs- en/of leidinggevende ervaring heeft?  

  • Visie heeft en vooruit kan kijken?   

  • Beslissingen durft te nemen? 

 

We komen graag met je in contact    

Wil je graag nader met ons kennismaken? Bel of mail dan Mieke Hollander, voorzitter afdeling Zaanstreek Waterland op 06 - 20687396 of via de mail op: [email protected]