Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Bestuurslid Communicatie en PR

Wat mag je van ons als Alzheimer Nederland verwachten   

Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel.  

Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en nemen we jouw stem in beleid serieus.  

Jouw rol 

Als Bestuurslid Communicatie & PR is het jouw taak om dementie bij zo veel mogelijk mensen in jouw regio onder de aandacht te krijgen. Je onderhoudt en bouwt hiervoor continue aan een relevant netwerk. Je onderhoudt goede contacten met de pers, zodat de door jou ontwikkelde on- en offline communicatiestrategie ook via lokale en regionale bladen, radio en televisie in de regio onder de aandacht komt. Op het vlak van PR ben je ook een adviseur voor de diverse werkgroepen in de regio. Qua tijdbesteding kun je rekening houden met een investering van 2 – 8 uur per week. Wat voor jou mogelijk is bepaal je in overleg. 

Dus ben jij iemand die: 

  • Creatief is in het gebruik van on- en offline-communicatie? 

  • Nieuwsgierig is en graag het laatste nieuws deelt?  

  • Een relatie kan onderhouden met de pers?  

  • Een verbindende teamspeler is?  

We komen graag met je in contact   

Wil je graag nader met ons kennismaken? Toch liever eerst wat meer informatie? Mail dan Mieke Hollander, voorzitter afdeling Zaanstreek Waterland: [email protected]