Alzheimer cafés mei afgelast

LET OP - In verband met de risico’s op de verspreiding van het Coronavirus en de kwetsbaarheid van onze doelgroep, hebben wij van Alzheimer Nederland het advies ontvangen dat alle Regionale Afdelingen, dus ook wij als #AlzheimerNederlandZaanstreekWaterland, de Alzheimer Café bijeenkomsten de komende maand moeten annuleren.

Tot onze spijt komen ook de Alzheimer Cafés in mei te vervallen.
Wij houden u op de hoogte wanneer wij wederom met het Alzheimer Café van start gaan‼️

Vacatures voor vrijwilligerswerk

Er zijn 3 vacatures in uw regio

Contact

Afdeling Zaanstreek/Waterland
Mellum 16
1506 BM Zaandam

Nel Koppers

Meld u aan voor onze regionale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dementie in de regio Zaanstreek / Waterland? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. 

Activiteiten

Niet alles is online of vanuit een boek of cursus te leren. Soms heb je gewoon behoefte aan persoonlijk contact met mensen die weten waarover het gaat. De onderstaande activiteiten zijn inspirerend, informatief en hebben soms een confronterend thema. U kunt rekenen op deskundige sprekers, boeiende discussies én gezelligheid.
Er zijn 2 activiteiten in uw regio
Alzheimer Café Purmerend
Alzheimer Café Zaanstad

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.