Contact

Stichting Dementievriendelijk Sluis

Bezoekadres: JOTA, Raadhuisplein 4, 4501 BG Oostburg
Correspondentieadres: Bootstraat 20, 4527 AN, Aardenburg

e-mail: DementieVriendelijkSluis@gmail.com

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Het Alzheimer Café is een vast herkenningspunt in Zeeuws-Vlaanderen. In de gemeente Sluis worden de bijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met Stichting DementieVriendelijk Sluis. Deze gaan
telkens door op een dinsdag bij JOTA, Huis voor Ontmoeting en Inspiratie, Raadhuisplein 4 in Oostburg.

Iedereen die te maken heeft met dementie is van harte welkom in het Alzheimercafé: mensen met dementie zelf, partners, familie, vrienden, buren, professionals en alle andere belangstellenden.

Elke bijeenkomst is er een gastspreker en staat een thema centraal. De bijeenkomsten hebben als doel mensen te informeren en daarbij ook ervaringen en tips uit te wisselen, dit allemaal in de gezellige en gemoedelijke sfeer. Na de pauze is er altijd ruim de tijd om extra vragen te stellen of om in kleine groepjes na te praten.

Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Indien u meer informatie wenst of vragen hebt in verband met vervoer of gezelschap voor de persoon waarvoor u zorgt, neem dan tijdig contact op met:

Porthos Sluis, Nieuwstraat 2, 4501 BD Oostburg 14 01 17

Stichting DementieVriendelijk Sluis, p/a Bootstraat 20   4527 AN Aardenburg 0624234650 DementieVriendelijkSluis@gmail.com

Deze pagina maakt deel uit van