Alzheimer Café Schouwen-Duiveland zoekt vrijwilligers!

Voor het versterken van het team van Alzheimer Café Schouwen-Duiveland zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Het Alzheimer Café is een informele bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Vrijwilligers van het Alzheimer Café hebben organisatietalent en leggen gemakkelijk contact.

Alzheimer Cafés zijn waardevolle bijeenkomsten waar in alle openheid over dementie gesproken wordt. De vrijwilligers achter de Alzheimer Cafés beschikken over een dosis organisatie - en improvisatietalent, zijn representatief en sociaal vaardig. Binnen het concept van het Alzheimer Café zijn verschillende taken voor vrijwilligers te doen. Denk daarbij aan het voorbereiden van de avonden, de rol van gastvrouw/-heer, vrijwilliger achter de leestafel of gespreksleider van het Alzheimer Café.

Herkent u zich in deze omschrijving en wilt u meehelpen aan actief Alzheimer Café op Schouwen-Duiveland, neem dan contact op met Heleen Muste, via email hmuste@zeeuwsezorgschakels.nl.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door