Rondleiding Onvergetelijk Museum (thema: "Feestmaand")

Zeeuws Museum
Abdij 3-4
4331 BK Middelburg
Nederland

Op vrijdag 1 december is er weer een inspirerende rondleiding voor mensen met dementie en hun dierbaren of zorgverleners. 

Het thema is 'feestmaand'.

Onvergetelijk Zeeuws Museum is een rondleiding voor mensen met dementie en hun dierbaren. Het Zeeuws Museum verwelkomt mensen met dementie en hun mantelzorgers voor deze interactieve rondleiding. In een ontspannen en positieve sfeer bekijkt u samen de collectie. U gaat hierover in gesprek en laat zich inspireren door creatieve opdrachten.

Reserveren is noodzakelijk. Er kunnen maximaal 10 personen per rondleiding deelnemen (5 personen met dementie, 5 begeleiders / mantelzorgers). 

De rondleiding start in het museumcafé met koffie en thee om 14.00 uur. U kunt zich voor aanvang van de rondleiding bij de informatiebalie melden.

PRIJS

Deelnemer: € 9,50 (u betaalt alleen de entree voor het museum), met de Museumkaart gratis.

GROEPEN

Voor groepen is Onvergetelijk Zeeuws Museum ook op andere dagen te boeken. Neem voor een boeking een week voor de gewenste datum contact met ons op. 
Groep: € 40,- per groep en € 5,50 entree per persoon. Er kunnen maximaal 10 personen per rondleiding deelnemen (5 personen met dementie, 5 begeleiders/ mantelzorgers). De entree voor het museum is bij de prijs inbegrepen.

Deze activiteit maakt deel uit van