Afdeling Zeist zoekt een vrijwillliger voor Alzheimer Café Bunnik

Afdeling Zeist zoekt een vrijwillliger voor Alzheimer Café Bunnik

Ruim 4000 mensen in onze regio lijden aan een vorm van dementie. Wil jij een steentje bijdragen aan het ondersteunen van mensen met dementie en hun mantelzorgers?


Het Alzheimer Café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. In het Alzheimer Café geven we informatie en zorgen we voor een aangename, veilige sfeer waar mensen hun ervaringen met elkaar delen. Met een team van vrijwilligers en professionals worden deze avonden voorbereid en georganiseerd.

Lid Werkgroep Alzheimer Café

We zijn op zoek naar een nieuw lid voor de Werkgroep Alzheimer Café Bunnik. Naar iemand die het leuk vindt om af en toe ook als gespreksleider op te treden.

Alzheimer Café Bunnik

Het Alzheimer Café Bunnik organiseert jaarlijks 10 bijeenkomsten op elke tweede donderdagavond van de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus. De bijeenkomsten worden voorbereid door de Werkgroep Alzheimer Café. Leden van die Werkgroep zijn de coördinator van het Alzheimer Café Bunnik, een lid van het bestuur Alzheimer Nederland, afdeling Zeist en omstreken en enkele andere vrijwilligers.

  • De Werkgroep Alzheimer Café Bunnik vergadert gemiddeld zo’n vijf keer per jaar.
  • We bespreken plannen voor het programma, zoeken naar nieuwe ideeën, maken afspraken over uitvoerende werkzaamheden en verdelen taken.
  • De leden van de Werkgroep zijn zoveel mogelijk aanwezig op de avonden van het Alzheimer Café.

Wat we bieden

  • Een inspirerende en zinvolle vrijwilligersfunctie.
  • Je krijgt ondersteuning van het bestuur van de afdeling.
  • Je wordt officieel vrijwilliger van Alzheimer Nederland. Als vrijwilliger krijg je mogelijkheden tot deskundigheidsbevordering en ontvang je reiskostenvergoeding.

Kijk voor meer informatie over de afdeling Zeist en omstreken op de website https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/zeist-en-omstreken.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Martine Nagelkerke, telefoonnummer 06 52371566.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door