Alzheimer Café De Bilt gaat weer beginnen!

De laatste persconferentie bracht goed nieuws! De Alzheimer Café activiteiten kunnen weer doorgang vinden. We mogen weer! 

Dat is ontzettend fijn voor de mensen met dementie en hun naasten.

Thema: Dementie en zinvolle dagbesteding.

Gastsprekers: Niek Visscher, directeur van onder andere ‘Onvergetelijk leven’ in Hollandse Rading, aanbieder van zinvolle en persoonlijke dagbesteding voor senioren met (beginnende) dementie en andere geheugenproblemen. Niek gaat u uitgebreid informatie geven over het belang van zinvolle dagbesteding. Wat dat kan betekenen voor u en uw naaste en wat er bij komt kijken. Het geeft u een goed inkijkje in het reilen en zeilen van een dagbesteding.

Tijd: Inloop vanaf 19:30. Het programma start om 20:00 uur en eindigt om 21:30 uur.

Locatie: METS Center, Rembrandtlaan 1c, 3723 BG Bilthoven.

Toegang: De toegang is gratis, koffie en thee zijn ook gratis.

Informatie: Alida Melkert,  Coördinator Alzheimer Café De Bilt, telefoon (030) 6562977,
e-mail  a.melkert-oosting@alzheimervrijwilligers.nl.

Vooraf aanmelden

In verband met de coronamaatregelen is een maximum gesteld aan het aantal bezoekers dat wij in ons Alzheimer Café kunnen ontvangen. Wij verzoeken u daarom zich vooraf aan te melden. Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur staat.

Wilt u zich aanmelden voor het Alzheimer Café, stuur een email naar Alida Melkert, a.melkert-oosting@alzheimervrijwilligers.nl of u kunt bellen naar (030) 6562977. 

Coronamaatregelen

Alle coronamaatregelen worden  in acht genomen. Het Alzheimer Café volgt de richtlijnen van de Overheid/RIVM en vraagt u de instructies van de gastvrouwen te volgen. Zij zorgen voor een veilige omgeving. Een coronatoegangsbewijs (de QR-code) is niet nodig. Daarnaast geldt uiteraard: blijf thuis bij klachten.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door