Creatieve workshop met als thema ‘De vele gezichten van dementie’

Het Cultuurplatform Bunnik en Alzheimer Nederland afdeling Zeist e.o. organiseren een creatieve workshop rond het thema ‘De vele gezichten van dementie’

Onder begeleiding van schrijver Mariola Dirkzwager en schilder Rijk Roor kunnen deelnemers met verschillende werkvormen aan de slag om dit thema om te zetten in creativiteit.

De workshop staat open voor alle inwoners van Bunnik. Uiteraard voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, maar ook alle andere inwoners zijn van harte welkom. Materialen zijn beschikbaar. Deelname is gratis. 

Datum/Tijd

Zaterdag 18 september. Inloop vanaf 09.30 uur. Workshop van 10.00 tot 12.00 uur.

Locatie

Cultuurschuur, Parallelweg 1c, 3981 HG Bunnik.

Deelname 

Wegens de coronamaatregelen kunnen wij een beperkt aantal deelnemers ontvangen en is opgave vooraf noodzakelijk. Wil je deelnemen aan de workshop meld je dan voor 16 september aan bij info@cultuurplatformbunnik.nl.

Aanmelden

Fototentoonstelling Love, Loss & Laughter van Cathy Greenbald

We laten ons inspireren door de fototentoonstelling van Cathy Greenbald. Deze Amerikaanse fotografe heeft een fototentoonstelling samengesteld met portretten van mensen met dementie en hun omgeving. De tentoonstelling gaat de hele wereld over en is in de periode september/oktober te zien in de regio Zeist en omstreken.

Ook wij hebben tijdens de workshop een aantal exemplaren beschikbaar. De foto’s geven een kijkje hoe het is om te leven met dementie, als persoon met dementie of als partner, ouder, vriend of kennis van iemand die de ziekte dementie heeft.

Over Love Loss and laughter

Cathy wil met deze tentoonstelling een bijdrage leveren aan een beter begrip van mensen die leven met de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie en hoe zij beter begrepen en verzorgd kunnen worden. 

Een aantal foto's van de tentoonstelling is ook te zien: 

  • bij het Alzheimer Café Bunnik op 9 september bij DUO.
  • van 15 september tot 15 oktober bij Woonzorgcentrum Bunninchem, Burgemeester van de Weijerstraat 26, 3981 EJ Bunnik.
  • Boekhandel Ravenswaay, Van Hardenbroeklaan 20-26, 3981 EP Bunnik.         

     

 

 

 

Deze pagina maakt deel uit van