Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Geïnspireerd op Restaurant Misverstand

De Onvergetelijke Kookclubs zijn geïnspireerd op Restaurant Misverstand. Gerjoke Wilmink, directeur van Alzheimer Nederland zegt daarover: ‘In Restaurant Misverstand zagen we dat dementie ingrijpend is, maar dat lotgenoten veel steun hebben aan elkaar. Het is waardevol om samen de handen uit de mouwen te steken, iets voor elkaar te krijgen en plezier te beleven.’ De komende 3 jaar organiseren Alzheimer Nederland en Resto VanHarte op 30 locaties Onvergetelijke Kookclubs. 

Kookt u mee

Meedoen

Heb je zin om samen met je naaste mee te doen met de kookclub? Dat kan! We nodigen jullie van harte uit om je aan te melden. Meedoen met de Onvergetelijke Kookclub kost € 7,50 euro per persoon per avond. Dit is inclusief driegangendiner, welkomstdrankje en koffie of thee na afloop. 

Data

In de maanden juni en juli is de Onvergetelijke Kookclub Zeist op de 2e woensdag van de maand (de maand augustus slaat over). De daaropvolgende kookclub is op donderdag 22 september.

Aanmelden

Aanmelden voor de Onvergetelijke Kookclub Zeist

Meldt u aan via het emailadres: [email protected].Vermeld daarbij: naam, telefoonnummer, e-mailadres en de datum waarvoor u wilt inschrijven. Daarbij graag ook dieetwensen vermelden. 

Per kookbijeenkomst kunnen maximaal 10 koppels meedoen dus meldt u snel aan! Wij zien uit naar uw komst.