Dementie netwerken

Netwerkportaal dementie
De Bilt 

Informatie over dementie en mantelzorgondersteuning in de gemeente De Bilt. Netwerk Dementie De Bilt is een samenwerkingsverband tussen verschillende partijen die zich bezighouden met zorg en welzijn voor mensen met dementie en hun mantelzorgers in onze regio.
Netwerk Dementie De Bilt maakt de samenwerking tussen deze partners makkelijker. Zo kunnen we samen plannen ontwikkelen en zo goed mogelijk klaarstaan voor mensen met dementie en hun naasten.  

Dementie De Bilt

Netwerkportaal dementie
Heuvelrug

Netwerk Dementie Heuvelrug is een samenwerkingsverband tussen verschillende partijen die zich bezighouden met zorg en welzijn voor mensen met dementie en hun mantelzorgers in de regio.
Netwerk Dementie Heuvelrug maakt de samenwerking tussen deze partners makkelijker.
Zo kunnen we samen plannen ontwikkelen en zo goed mogelijk klaarstaan voor mensen met dementie en hun naasten.

Dementie Heuvelrug

Netwerkportaal dementie
Zeist 

Informatie over dementie en mantelzorgondersteuning in de regio Zeist. Netwerk Dementie Zeist is een samenwerkingsverband tussen verschillende partijen die zich bezighouden met zorg en welzijn voor mensen met dementie en hun mantelzorgers in onze regio.
Netwerk Dementie Zeist maakt de samenwerking tussen deze partners makkelijker. Zo kunnen we samen plannen ontwikkelen en zo goed mogelijk klaarstaan voor mensen met dementie en hun naasten

Dementie Zeist

Deze pagina maakt deel uit van