Donderdag 21 september Wereld Alzheimer Dag "De Mens Zien"!

Donderdag 21 september Wereld Alzheimer dag - De Mens Zien!

Op donderdag 21 september, Wereld Alzheimer Dag, organiseert het Steunpunt Mantelzorg De Bilt samen met verschillende andere organisaties een onvergetelijke middag over dementie voor iedereen die met dementie te maken heeft.

Datum: Donderdag 21 september 2017.

Tijd: van 14.15 uur tot 16.30 uur.

De middag wordt geopend door burgemeester Potters. Vervolgens vertelt Johan Carbo, journalist, schrijver en mantelzorger van zijn vrouw, over zijn eigen ervaringen over wat nog wél mogelijk is, ondanks de diagnose dementie. Ook wordt de documentaire ‘Van Waarde’ vertoond met voorbeelden van vrijwilligers met geheugenproblemen in gemeente De Bilt, en is er gelegenheid om met een aantal hoofdrolspelers in gesprek te gaan.

Er zijn verschillende organisaties aanwezig voor informatie en persoonlijk advies, zoals Alzheimer Nederland, Accolade Zorg, Home Instead, King Arthur Groep, Onvergetelijk Leven, Casemanagers Dementie, MENS De Bilt en anderen.

Ebbe Rost van Tonningen en een gelegenheidskoor verzorgen een muzikale bijdrage. Er zijn hapjes en drankjes, en er is gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Komt u ook? De toegang is gratis!

Locatie:
Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven

Informatie:
Steunpunt Mantelzorg De Bilt
Telefoon 030 – 727 15 56
E-mail mantelzorg@mensdebilt.nl

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door