Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Iedereen met dementie kan met een mantelzorger of andere naaste deelnemen

De Onvertelijke Kookclub is in principe bedoeld voor koppels die samen dementie het hoofd moeten bieden. Het is geen alternatieve dagbesteding. We vonden al snel een keuken in Wooncentrum Beatrix. We hebben veel respons ontvangen op onze oproep naar vrijwilligers voor de Kookclub.

Gestart met vijf koppels

Na een uitgebreide training en een proefkookles konden we op 1 november jl. de eerste gasten welkom heten. Om te wennen aan de keuken en om voldoende aandacht te kunnen geven aan de deelnemers zijn we gestart met 5 koppels.

Smullen

Samen hebben we in een ontspannen en vrolijke sfeer een heerlijk diner bereid en vervolgens aan een tafel gedekt in herfstsfeer opgegeten. Het menu bestond uit een heerlijke pompoensoep vooraf, brochette, Spaanse tumbet, witlofsalade, aardappeltjes uit de oven en ter afsluiting een dessert (rijstpudding). Het was  smullen!

kookclub Doorn

Iedere eerste dinsdag van de maand

Deze eerste Kookclub was een succes en de deelnemers vertelden heel graag terug te willen komen op de komende kooksessies. Fijn!  

Wilt u meedoen?

Aanmelden voor de Onvergetelijke Kookclub Doorn kan per email naar [email protected]. Meer weten over de Onvergetelijke Kookclub in Doorn?