Het Danspaleis komt naar De Bilt!

Omdat het 21 september Wereld Alzheimer Dag is organiseert Netwerk Dementie De Bilt op vrijdag 20 september ‘Het Danspaleis’.

Een unieke, gezellige middag vol muziek, beweging, plezier, aandacht en nostalgie. Speciaal voor mensen met dementie, hun naasten, mantelzorgers, vrijwilligers en andere betrokkenen.

Over Wereld Alzheimer Dag 2019

Ieder jaar Wereld Alzheimer Dag een ander thema en dit jaar is het thema ‘bewegen’. Het Netwerk Dementie De Bilt organiseert daarom deze speciale en muzikale middag. Muziek, bewegen en dansen verbindt mensen, het ontspant en geeft plezier. Bewegen is voor iedereen belangrijk en bij mensen met dementie blijft muziek vaak heel lang in het geheugen verankerd.

Het programma

13:00 Ontvangst, inloop, welkom met koffie/thee en lekkernij.
13:15 Opwarmen’ met mini workshop Tai Chi, yoga en/of valtraining-oefeningen.
14:00 Opening en welkomstwoord door burgemeester Sjoerd Potters.

Bekijk hier het hele programma

In het zonnetje

Deze middag wordt ook een bijzondere oudere en/of vrijwilliger in het zonnetje gezet en u kunt uw favoriete nummers aanvragen in de Favorieten Carrousel. Van der Valk zorgt ervoor dat het ook de inwendige mens aan niets ontbreekt.

De toegang

De toegang is gratis.

Locatie

Hotel/Restaurant Van der Valk, De Holle Bilt 1, De Bilt.

Aanmelden

De toegang is gratis en u kunt zich aanmelden via e-mailadres mantelzorg@mensdebilt.nl 
of telefonisch via 030 7271556.

Vrijwilligers

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger met onze bezoekers een praatje aan te knopen of te dansen? Neemt u dan contact op met mantelzorgconsulent Marianne Houkamp via e-mail m.houkamp@mensdebilt.nl of telefonisch via 030 7271556 / mobiel 06 13 07 11 29. ‘Het Danspaleis’ verzorgt voor deze vrijwilligers vanaf 13.00 uur een speciale korte training ‘contact maken’ in Restaurant Van der Valk.

Over Netwerk Dementie De Bilt

Netwerk Dementie De Bilt bestaat uit 15 samenwerkende organisaties die tot doel hebben mensen met dementie en hun mantelzorgers te ondersteunen met begeleiding en zorg op maat. Deze activiteit wordt door het netwerk in gezamenlijkheid georganiseerd waarbij o.a.  Alzheimer Nederland, De Rabobank Rijn en Heuvelrug, Gemeente De Bilt, Hotel/Restaurant Van der Valk, MENS De Bilt, De Bilthuysen, King Arthurgroep, Casemanagement Dementie, Accoladezorg, Huisartsen de Bilt, Home Instead, Senior Support, Vitras/Santé Partner, Beth Shamar, Huize Het Oosten en Onvergetelijk Leven belangeloos bijdragen om dit mogelijk te maken.

Deze pagina maakt deel uit van