Online Alzheimer Café De Bilt januari 2021

Het kabinet heeft dinsdag 12 januari besloten dat Nederland ten minste tot en met 9 februari in lockdown blijft. Dat is nodig om het aantal coronabesmettingen verder te laten dalen. We kunnen nu nog niet zeggen wanneer het Alzheimer Café in De Bilt weer kan plaatsvinden. Daarom presenteren we nu weer een online Alzheimer Café.

Afgelopen dinsdag 12 januari stond oorspronkelijk een Alzheimer Café in De Bilt gepland met het thema “Welke ondersteuning kunt u waar vinden bij dementie in de gemeente De Bilt”. 

De casemanagers dementie Helma Werkhoven en Gerda van Wee waren uitgenodigd om u te informeren over de mogelijkheden van ondersteuning in De Bilt. 

Omdat deze avond vanwege de coronaregels niet door kon gaan bieden we u in plaats daarvan een online Café aan.

Online Alzheimer Café

"Sterk door Vrijwilligerswerk" is er voor mensen die actief willen zijn in de samenleving maar dat niet zelfstandig voor elkaar krijgen. Maaike Drok vertelt wat de organisatie “Sterk door Vrijwilligerswerk – jobmaatjes” doet en hoe het werkt. 

Wij nodigen u van harte uit om het filmpje te bekijken.

Online Alzheimer Café De Bilt januari 2021  


Vragen over de presentatie

Wilt u naar aanleiding van de presentatie vragen stellen aan Alida Melkert (coordinator Alzheimer Café De Bilt) kan dat via: e-mail: a.melkert-oosting@alzheimervrijwilligers.nl, of telefonisch (030) 6562977. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Wilt u meer weten over hoe u fit kunt blijven als u corona heeft of hoe u beter kunt herstellen?

Blijf in beweging bij corona


Het thema de komende maand

Het thema in de maand februari is “De Wet Zorg en Dwang”. Barry Nugteren, medewerkster Stichting Zorgstem en vertrouwenspersoon voor de Wet Zorg en Dwang in de gemeente De Bilt, wordt hierover geïnterviewd.

Heeft u vragen over De Wet Zorg En Dwang

Heeft u vragen over dit thema dan kunt u die aan ons doorgeven zodat we deze vragen kunnen meenemen in het interview. Ondanks de huidige corona situatie houden we graag contact met u.

We vernemen graag van u hoe u deze vorm van voorlichting vindt. Schriftelijke reacties kunt u mailen naar a.melkert-oosting@alzheimervrijwilligers.nl.

Met vriendelijke groet,

Alida Melkert
Coördinator Alzheimer Café De Bilt 

Deze pagina maakt deel uit van