Online Alzheimer Café De Bilt maart 2021

Naar aanleiding van de persconferentie van 2 februari blijven de reguliere Alzheimer Cafés gesloten. De lockdown is verlengd. Dat is nodig om het aantal coronabesmettingen verder te laten dalen. 

Het thema in de maand maart is 'de ziekte Dementie hebben en dan ook nog in het ziekenhuis'

Met als vaste gesprekleiders van het Alzheimer Café de Bilt: Wendeline van Rijn en Rianne de Vries.

Gastsprekers: Connie van Marle en Marion Konijnebelt

Connie van Marle, verpleegkundige consultteam geriatrie (UMC Utrecht) en Marion Konijnebelt, verpleegkundige geriatrie (Diakonessenhuis), vertellen in de presentatie over dit thema.

Een ziekenhuisopname is een ingrijpende gebeurtenis voor uw naaste met dementie

De omgeving is onbekend en er gebeurt van alles met hen wat zij misschien niet begrijpen en hen onzeker of bang maken. De informatie en adviezen van Connie en Marion kunnen u helpen om met deze situatie om te gaan. Wij nodigen u van harte uit het filmpje te bekijken.

Online Alzheimer Café De Bilt maart 


Vragen over de presentatie?

Wilt u naar aanleiding van de presentatie vragen stellen aan Alida Melkert (coordinator Alzheimer Café De Bilt) kan dat via: e-mail: a.melkert-oosting@alzheimervrijwilligers.nl, of telefonisch (030) 6562977. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord. 

Ondanks de huidige beperkingen, houden we graag contact met u. Graag horen we ook hoe u deze vorm van voorlichting vindt.

Het thema in april is “Intimiteit en seksualiteit bij dementie”. Een deskundige van Alzheimer Nederland zal hierover geïnterviewd worden. Het zal weer een online café zijn.

Met vriendelijke groet,

Alida Melkert
Coördinator Alzheimer Café De Bilt

Deze pagina maakt deel uit van