Over de Onvergetelijke Kookclub Doorn

Meedoen

Heb je zin om samen met je naaste mee te doen met de kookclub? Dat kan! We nodigen jullie van harte uit om je aan te melden. Meedoen met de Onvergetelijke Kookclub kost € 7,50 euro per persoon per avond. Dit is inclusief driegangendiner, welkomstdrankje en koffie of thee na afloop. 

Data

Elke eerste dinsdag van de maand. Tijd: 17.00 uur - 20.00 uur. De eerste Onvergetelijke Kookclub avond is op dinsdag 1 november 2022. 

Locatie

Resto VanHarte, Woonzorgcentrum Beatrix, Jacob van Ruysdaellaan 17 Doorn.

Aanmelden voor de Onvergetelijke Kookclub Doorn

Meldt u aan via het emailadres kookclub.doorn@alzheimervrijwilligers.nl.
Vermeld daarbij: naam, telefoonnummer, e-mailadres en de datum waarvoor u wilt inschrijven. Daarbij graag ook dieetwensen vermelden. 
Per kookbijeenkomst kunnen maximaal 10 koppels meedoen dus meldt u snel aan! Wij zien uit naar uw komst.

Geïnspireerd op Restaurant Misverstand

De Onvergetelijke Kookclubs zijn geïnspireerd op Restaurant Misverstand. Gerjoke Wilmink, directeur van Alzheimer Nederland zegt daarover: ‘In Restaurant Misverstand zagen we dat dementie ingrijpend is, maar dat lotgenoten veel steun hebben aan elkaar. Het is waardevol om samen de handen uit de mouwen te steken, iets voor elkaar te krijgen en plezier te beleven.’ De komende 3 jaar organiseren Alzheimer Nederland en Resto VanHarte op 30 locaties Onvergetelijke Kookclubs. 

Zo lang mogelijk mee blijven doen

De diagnose dementie is heel verdrietig, maar het betekent niet dat het leven direct ophoudt. Toch raken veel mensen in een isolement, vanuit schaamte of een gevoel op hun tenen te moeten lopen. Terwijl zo lang mogelijk meedoen en je waardevol voelen juist zo belangrijk is! Daarom hebben we samen met Resto VanHarte de Onvergetelijke Kookclubs opgericht. Zo kunnen je naaste en jij samen plezier beleven. Binnen de eigen mogelijkheden, in een veilige en prettige omgeving, waar een foutje gewoon kan.

Onvergetelijke Kookclub Doorn

Deze pagina maakt deel uit van