Stichting Naburen biedt activiteiten voor mensen met dementie

Ook meedoen?

Wil je meedoen, of ken je iemand met dementie die graag meedoet? Neem dan contact op met Stichting Naburen.

Tennissen

In samenwerking met Stichting Naburen biedt Tennisvereniging Griffensteyn aan mensen met dementie (zij hoeven geen lid te zijn van de tennisvereniging) de mogelijkheid om mee te doen met tennissen. Het tennissen vindt plaats op de vrijdagmiddag bij Tennisvereniging Griffensteyn in Zeist. Na het tennissen is ruimte om elkaar te ontmoeten en gezamenlijk een kop thee of koffie te drinken.

Locatie

Tennisvereniging Griffensteyn, Waterigeweg 43, 3703 CM Zeist. Wanneer mensen niet zelfstandig naar Griffensteyn kunnen komen, wordt in overleg vervoer georganiseerd. 

Naburen doet méér voor mensen met dementie

Sinds september 2021 biedt Naburen op de donderdag een gevarieerd (buiten)programma aan in de wijk Kerckebosch in Zeist. Dit doet Naburen in samenwerking met MeanderOmnium en Natuur-educatiecentrum De Boswerf

Naast 'gemeenschap Naburen op de boerderij' werkt Naburen samen met Groendoeners om mensen met dementie ook een alternatieve manier van maatschappelijke betrokkenheid te bieden.

Naburen is wekelijks te vinden op de dinsdag (met een vaste dagindeling) in bibliotheek Idea midden in het centrum van Zeist. 

Over Naburen

Stichting Naburen is opgericht in juni 2020 en biedt maatschappelijke participatie aan mensen met dementie. Door aanwezig te zijn op locaties (zoals Boswerf Zeist, Bibliotheek Zeist, Tennisvereniging Griffensteyn of midden in de maatschappij, draagt Naburen bij aan een positieve beeldvorming over dementie en aan een dementie-inclusieve samenleving.

Visie

Naburen biedt mensen met dementie en vrijwilligers activiteiten waarin een ieder tot zijn recht komt. Een dag waar een ieder van betekenis is en blijft (voor elkaar en voor de maatschappij) en de mens voorop staat (in plaats van de aandoening).

Meer weten over de activiteiten die Naburen aanbiedt?
 

Naar Stichting Naburen

Deze pagina maakt deel uit van