Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Al dit moois willen we graag delen met mensen. Het project leent zich uitstekend voor het bieden van een kleinschalige laagdrempelige dagbesteding. In het project werken mensen mee die ervaring hebben in het begeleiden van mensen met een zorgvraag.

Wil je meedoen, neem contact op

Ben je, of ken je, iemand die graag een paar uur per week in de tuin werkt en daar begeleiding bij nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Je kan met ons meedoen als vrijwilliger, of als jemeer begeleiding nodig hebt op grond van een indicatie dagbesteding.

Aanmelden kan via via Annette Stock, coördinator Talentproject Zeist,
telefoon (06) 10459638, e-mail [email protected]
Voor meer informatie over het vrijwilligerswerk kunt u ook direct contact opnemen met Ferdinand Verboom, telefoon (06) 44066728, e-mail [email protected].  

Over het Talentproject

Het Talentproject koppelt vrijwilligers met dementie aan bedrijven, organisaties of verenigingen. Heeft u dementie en wilt u graag actief blijven? Wilt u iets doen waar u plezier in heeft? Wilt u uw talenten en capaciteiten inzetten bij een bedrijf, organisatie of vereniging? Dan kunt u via het Talentproject aan de slag.

Bij het Talentproject staat u centraal. Het gaat om wat u graag wilt en kunt. Bij de zoektocht naarvrijwilligerswerk wordt uitgegaan van uw interesses en talenten. De medewerker van het Talentproject gaat samen met u op zoek naar een vrijwilligersbaan die bij u past en waar u zichgoed bij voelt.

Waar kunt u aan denken?

Helpen in een winkel, Helpen in een kinderdagverblijf, Onderhoud van tuinen, Muzikale ondersteuning, Voorlezen, Koffie schenken, Dieren verzorgen, Bijrijder voor maaltijdvoorzieningen, Voedselbank, Conciërge helpen.

Liever deelnemen aan de begeleide Talentgroep?

De woensdag is gereserveerd voor de jongere/actievere mens met dementie. De groepsleden steken graag hun handen uit de mouw, gaan er veel op uit, zijn creatief bezig en hebben goedege sprekken met elkaar. Een vast onderdeel is een rondje ‘ruis en bruis’ waarin ze van gedachten wisselen over hun eigenleven. De groepsleden bepalen zelf hoe ze dag vorm willen geven en de professionele begeleiders ondersteunen en faciliteren hun wensen.

Meer informatie en contact

Ontmoetingscentrum Zeist, Bergweg 1, Zeist. Coördinator Annette Stock,
e-mail [email protected], telefoon (06) 10459638.