Tennisvereniging Griffensteyn ontvangt certificaat 'Samen  dementievriendelijk'

Vrijwilligers van de tennisvereniging hebben de training 'Samen dementievriendelijk' met succes gevolgd!
 

Vrijdag 18 maart jl. overhandigde Els Vriens (belangenbehartiger van Alzheimer Nederland, afdeling Zeist e.o.) het certificaat met de bijbehorende sticker aan  Arthur Tutein Nolthenius en Bruno Tilmans (voorzitter T.V. Griffensteyn).  

In samenwerking met Stichting Naburen biedt T.V. Griffensteyn aan mensen met dementie de mogelijkheid om mee te doen met tennissen (zij hoeven geen lid te zijn van de tennisvereniging).

Lekker in de buitenlucht

Enthousiaste tennissers met en zonder dementie treffen elkaar elke vrijdagmiddag bij T.V. Griffensteyn. Lekker bewegen in de buitenlucht, een balletje overslaan of hele sets spelen. Het kan allemaal onder begeleiding van de vrijwilligers van Tennisvereniging Griffensteyn. Na het tennissen wordt met elkaar een kop thee en koffie gedronken en is er ruimte om elkaar te ontmoeten. 

Deskundige begeleiding bij deze 'alternatieve dagbesteding' wordt verzorgd door Sarah Verkruijssen van Stichting Naburen. Wanneer mensen niet zelfstandig naar Griffensteyn kunnen komen, kan vervoer worden georganiseerd. 

Dementievriendelijk Zeist en omstreken

 

Deze pagina maakt deel uit van