Uitnodiging Appeltaartconcert in Utrecht, woensdagdag 14 oktober

Uitnodiging Appeltaartconcert in Utrecht

Om ook mensen te bereiken die niet vanzelfsprekend (meer) naar een concert gaan, organiseren Stichting Appeltaartconcerten en TivoliVredenburg een Appeltaartconcert op woensdagdagochtend 14 oktober. 

Stichting Appeltaartconcerten wil cliënten en hun mantelzorgers graag uitnodigen voor dit Appeltaartconcert. Voor relaties en cliënten van maatschappelijke organisaties en zorginstellingen is dit concert gratis.

Het programma

Op het programma staan prachtige concerten van Antonio Vivaldi en Johan Sebastiaan Bach, gespeeld door het Crumble Consort en solisten van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Aansluitend aan het concert is er gratis koffie, thee en appeltaart voor iedereen. 

 • 09.00 uur deuren TivoliVredenburg open
 • 10.30 uur concert 
 • 11.20 uur koffie en appeltaart
 • 12.00 uur einde

Datum

Woensdagochtend 14 oktober 2020.

Locatie

TivoliVredenburg, grote zaal. Vredenburgkade 11, Utrecht.

Corona-beleid

We hanteren een streng corona-beleid. Mede daarom is het aantal plekken zeer beperkt. Van alle bezoekers dienen we de contactgegevens te hebben. De kaartjes zijn dus niet overdraagbaar. We mailen u in de week voor het concert de laatste versie van ons coronaprotocol.
 
Wij zijn ons ervan bewust dat, zeker in coronatijd, veel mensen niet in staat zijn om ons concert te bezoeken. U kunt het beste beoordelen voor wie dit concertbezoek haalbaar en wenselijk is. Het concert is niet geschikt voor onrustige mensen en kleine kinderen.

Natuurlijk kunnen uw cliënten vergezeld worden door mantelzorgers en/of personeel van uw organisatie.

Wilt u komen luisteren?

Stuur dan uiterlijk 9 oktober 2020 een e-mail naar appeltaart@tivolivredenburg.nl met vermelding van: 

 • het aantal gratis kaartjes dat u wilt reserveren 
 • de namen van de bezoekers
 • de naam van uw organisatie
 • uw telefoonnummer. 

Indien u ook aangeeft hoeveel van uw cliënten met een rolstoel/rollator komen, dan zorgen wij dat er voor hen een goed toegankelijke plek is. Wij sturen u daarna de toegangskaarten per e-mail toe. 

Bijlage: enkele praktische zaken

 • Het adres van TivoliVredenburg is Vredenburgkade 11, Utrecht.
 • Wij zorgen voor het concert, de koffie en de appeltaart.
 • Onze Grote Zaal heeft (enkele) kleine trappen, daarom veel zitplaatsen vooral geschikt voor mensen die enigzins ter been zijn. Geef het a.u.b. door als u makkelijk toegankelijke plaatsen of rolstoelplaatsen wilt reserveren!
 • Vervoer dient u zelf te regelen. Indien u wilt overleggen over vervoer (bijvoorbeeld over het afzetten met en/of het parkeren van een rolstoelbus) kunt u contact opnemen met appeltaart@tivoliVredenburg.nl of via de kassa van TivoliVredenburg (030) 2314544.

Wij hopen u, uw cliënten en hun mantelzorgers te zien op woensdagochtend 14 oktober 2020.

Hartelijke groet, 
Hanno Thomassen, programmeur TivoliVredenburg
Michiel Holtrop, artistiek leider Stichting Appeltaartconcerten
 

Informatie over Stichting Appeltaartconcerten

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door