Uitnodiging voor Alzheimer Café De Bilt

Dinsdag 8 september a.s. vindt na de stop wegens het coronavirus weer een Alzheimer Café plaats in De Bilt.

Het thema deze avond is 'Hoe heeft u de corona tot heden doorstaan'? Waar liep u vooral tegen aan? Wat zou bij een volgende golf anders moeten?

U kunt uw ervaringen delen onder begeleiding van Wendy van Rijn, casemanager dementie en Rianne de Vries, sociaal agogisch werker.

Locatie gewijzigd

De locatie wordt tijdelijk de recreatiezaal van serviceflat Houdringe, Bosuillaan 143, 3722 XJ Bilthoven.

Maximum aantal bezoelers

In verband met de coronamaatregelen is een maximum gesteld aan het aantal bezoekers dat wij in ons Alzheimer Café kunnen ontvangen. Wij moeten u dan ook vragen zich vooraf aan te melden. Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur staat.

Aanmelden

Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar Alida Melkert a.melkert-oosting@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch door te bellen naar (030) 6562977. Vermeld bij uw aanmelding naam, telefoonnummer rn e-mailadres.

Wij bewaren deze gegevens op een veilige manier, niet langer dan een maand en gebruiken ze uitsluitend voor uw aanmelding. U kunt zich op ieder moment weer afmelden bij Alida Melkert, a.melkert-oosting@alzheimervrijwilligers.nl of te bellen (030) 6562977.

Als u het goed vindt dat wij uw gegevens ook gebruiken om u te benaderen met uitnodigingen voor onze Alzheimer Cafés, vermeld dan in uw e-mail dat u hier toestemming voor geeft. Wij vinden het prettig om dan, naast naam, telefoonnummer en e-mailadres, uw adres te ontvangen (Straat, postcode, woonplaats).

Wij nodigen u van harte uit.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Alzheimer Café De Bilt

 

  • Het Alzheimer Café is een initiatief van Alzheimer Nederland. Als u uw achternaam, telefoon­nummer, e-mailadres en postadres opgeeft, geeft u de vrijwilligers van Alzheimer Nederland toestemming deze gegevens te gebruiken voor het sturen van uitnodigingen en onze nieuwsbrief.
  • U kunt zich op ieder moment weer afmelden. Dit kunt u doen door contact op te nemen met Alida Melkert via email naar a.melkert-oosting@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch via (030) 6562977. Uw persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
  • Meer informatie over hoe Alzheimer Nederland omgaat met uw privacy kunt u lezen op onze website: www.alzheimer-nederland.nl/privacy.

Naar overzicht Alzheimer Cafés De Bilt

 

Deze pagina maakt deel uit van