Uitnodiging voor een bijzonder Appeltaartconcert in Utrecht

In verband met het Coronavirus zijn alle activiteiten van Stichting Appeltaartconcerten tot eind mei geannuleerd

------------------------------------

Om ook mensen te bereiken die niet vanzelfsprekend (meer) naar een concert gaan, organiseren Stichting Appeltaartconcerten en TivoliVredenburg een Appeltaartconcert op maandagochtend 20 april. 

Stichting Appeltaartconcerten wil cliënten en hun mantelzorgers graag uitnodigen voor dit Appeltaartconcert. Voor maatschappelijke organisaties en zorginstellingen is dit concert gratis.

Het programma

Op het programma staan prachtige soloconcerten van Antonio Vivaldi en Johan Sebastiaan Bach, gespeeld door het Crumble Consort en solisten van het Nederlands Philharmonisch Orkest (waaronder hobo, fagot en trompet). Voorafgaand aan het concert is er gratis koffie, thee en appeltaart voor iedereen. 

Datum

Maandagochtend 20 april 2020.

Locatie

TivoliVredenburg, grote zaal. Adres: Vredenburgkade 11, Utrecht.

Tijdschema

10.00 u: deuren TivoliVredenburg open
10.30 u: ontvangst met koffie en appeltaart
11.00 u: aanvang concert in de grote zaal (zonder pauze)
12.00 u: einde
 
Stichting Appeltaartconcerten is zich ervan bewust dat veel cliënten in (zorg)instellingen niet in staat zijn om het concert te bezoeken. U kunt het beste beoordelen voor wie dit concertbezoek haalbaar en wenselijk is. Het concert is niet geschikt voor mensen die erg last van onrust hebben. Natuurlijk kunnen cliënten worden vergezeld door mantelzorgers.

Reserveren bij TivoliVredenburg

Wilt u komen luisteren? Stuur dan uiterlijk woensdag 8 april 2020 een e-mail naar appeltaart@tivolivredenburg.nl met vermelding van het aantal kaartjes dat u wilt reserveren en de naam van uw organisatie. Indien u ook aangeeft hoeveel cliënten met een rolstoel/rollator komen, dan wordt gezorgd dat er voor hen een goed toegankelijke plek is. Daarna worden de toegangskaarten per e-mail verzonden. 

Aanvullende praktische informatie

• Voor het concert, de koffie en de appeltaart wordt gezorgd. 
• De Grote Zaal heeft (enkele) kleine trappen, daarom veel zitplaatsen vooral geschikt voor mensen die enigzins ter been zijn. Geef het a.u.b. door als u makkelijk toegankelijke plaatsen of rolstoelplaatsen wilt reserveren! 

Vervoer dient u zelf te regelen. Wij geven hiervoor enkele tips:

  • Carpoolen met een mantelzorger of familielid. Er zijn voldoende garages in de buurt.
  • Veel lijnbussen stoppen direct voor ons pand bij bushalte Vredenburg. 
  • Dit is een leuke activiteit om vrijwilligers in te zetten.
  • Indien u wilt overleggen over vervoer (bijvoorbeeld over het afzetten met en/of het  parkeren van een rolstoelbus) kunt u contact opnemen met appeltaart@tivoliVredenburg.nl of via de kassa van TivoliVredenburg 030 – 2314544.

Informatie over Stichting Appeltaartconcerten

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door