Afscheid nemen. Meldt u aan en bezoek de buurttuin.

Vliethuis
Prof Einsteinlaan 2F
2251VG Voorschoten
Nederland

Plan Route

Gastspreker: Anne Remijn

Beste bezoeker van Alzheimer Café Voorschoten,

Wat missen wij het contact met u!

Voor 16 juni stond het onderwerp ‘afscheid nemen’ op het programma. Wij hadden dit graag samen met u in Vliethuis gedaan. Maar vanwege de onzekerheid over wat op dat moment wel- en niet kan, hebben we besloten om het deze keer op een andere manier te doen. En omdat het tevens de laatste bijeenkomst van dit seizoen (voordat wij ‘met vakantie’ zijn) is, willen wij u hierbij uitnodigen voor een speciale ‘corona-proof’ bijeenkomst.

Op dit moment zijn wij bezig om een prachtige buurttuin bij Vliethuis te realiseren. In deze tuin willen wij graag op woensdagavond 16 juni bijeenkomen. De vaste gezichten van de vrijwilligers en professionals zullen aanwezig zijn. Ook nodigen wij Anne Remijn uit (rouwtherapeut), zodat wanneer er toch vragen zijn op dit gebied, deze in een persoonlijke setting gesteld kunnen worden. Ook wanneer er andere vragen zijn is daar ruimte voor, alles is bespreekbaar!

Wij hopen u te zien op 16 juni, voor een praatje, hapje en een drankje. Wel verzoeken wij je vriendelijk om je van tevoren aan te melden.
Wie: Voor iedereen die behoefte heeft om ons te ontmoeten met betrekking tot het onderwerp dementie. Waar: Vliethuis, Professor Einsteinlaan 2, Voorschoten
Wanneer: 16 juni 2021 van 19.00 - 21.30 uur
Wat: Elkaar ontmoeten met een hapje en een drankje (corona-proof!)
Aanmelden: Via telefoonnummer 071 - 561 90 01 of e-mail: info@voorschotenvoorelkaar.nl.

Deze activiteit maakt deel uit van